Despre noi


De ce sa alegi Studio CMC?


Putem sa afirmam, ca secolul XXI. este definit în special prin imagini. Prin urmare, noi oamenii ne dam silinta-probabil, cateodata in mod prea intens–sa imortalizam lumea prin momentele sale, uneori si pe noi insine in ele.

Facem acest lucru cu niste aparate poate si de cativa mega-pixeli, cu telefoane mobile, tablete, cu orice apucam. Dupa aceea – distribuindu-le pe diferite pagini de internet – sa ajunga in necunoscut si uitand cu desavarsire de ele. Cu toate acestea, exista momente in viata, care sunt demne de a fi imortalizate si care presupun o pregatire ce necesita durata chiar si tehnica ce necesita investitie, apoi concept ce necesita experienta, spontaneitate, post-procesare, montaj, cu alte cuvinte, cunostinte temenice de specialitate in domeniu si o atentie distributiva la detalii, potrivit evenimentului.

Scopul nostru este sa captam toate momentele din ziua evenimentului dumneavoastra intr-un mod cat mai natural cu putinta. Experienaa de peste 10 ani în domeniu ne-a ajutat intotdeauna sa fim o prezenta discreta la evenimentul dumneavoastra, dar nu atat de discreta incat sa uitati ne noi. Realizarea clipului dar si a altor momente cheie din evenimentul dumneavoastra se va face cu tehnica de ultima generațte. Astfel nu facem rabat de calitate. Montajul se va realiza in stil cinematografic evitand folosirea efectelor si tranzițiilor fara rost. Tinand cont de preferintele dumneavoastra muzicale, montajului i se va adauga o coloană sonora adecvata si cat mai personala.

Prin pregatire individuala, cursuri de specialitate dar si dorinta de a multumi toti clientii, echipa Studio CMC este alegerea potrivita pentru evenimentul dumneavoastra.O amintire de neuitat “RECITATA” frumos


StudioCMC va ofera o amintire ce nu se poate descrie prin cuvinte.

Despre StudioCMC putem spune doar atat: Profesionisti!


Cu o experienta de peste 15 ani in servicii foto video si de peste 6 ani in televiziune, cursuri de specializare in media, consideram ca suntem potriviti pentru serviciile dumenavoastra foto video dorite. Calificativele noastre de 5 stele din 5 stele posibile ne recomanda ca un prestator de serviciu de incredere. Pe pagina de facebook puteti discuta cu fostii nostri clienti in legatura cu serviciile prestate catre acestia. Recomandam un studiu de piata si alegerea celui mai bun serviciu care va reprezinta pe dumneavoastra. Recomandarile sunt de luat in calcul din momentul gasirii unui echilibru intre serviciile oferite si cele cautate.